I. УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ

“Artelizacraft.com” осигурява различни възможности за доставка (за България) на всички картини и ръчно направени продукти – независимо от цената им.
Заплащането става с наложен платеж – в момента на получаване, по банков път или получаване на място в магазина ни в гр. София, ул. Любен Каравелов 24.

ІІ. ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ

Проверявайте внимателно срока на изработка за всеки продукт от сайта. Поради факта, че се правят ръчно срока е голям.
Ще получите мейл или съобщение за потвърждение на поръчката, без да потвърдите няма да бъде задействана поръчката.
Доставката се извършва възможно най-бързо когато продукта е напълно готов /1-2 работни дни/, отново важно е Вие да обърнете внимание на срока за изработка на дадения продукт.
Всички детайли извън стандартната поръчка ще бъдат уточнени по мейл, или по телефона, след като се свържем с Вас за потвърждение на поръчката.

III. ПОРЪЧКА ПОДАРЪК

Ако решите да направите подарък, да изненадате някой свой близък или Вие е по-удобно можете да изберете да платите по банков път, на място в магазина, наложен платеж и други.
Можете и да закупите ваучер за подарък, ще Ви бъде изпратен на посочен от Вас адрес /може директно на човека за който е/. С него собственикът само трябва да си избере артикул от сайта и да посочи специалния код от ваучера при поръчка.

IV. ОПАКОВКА И СИГУРНОСТ

Прозведенията са грижливо опаковани и застраховани, като в работата си сме достигнали до извода, че “най-добрата застраховка е добрата и здрава опаковка”.
Всички пратки се изпращат с наложен платеж и опция за преглед и връщане, което Ви осигурява спокойно и сигурно пазаруване.
При отвареното на продукта Вие се съгласявате, че всичко е наред и след това нямате право на връщане.

V. ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ

За доставки използваме куриерскa фирмa Спиди които ще доставят поръчката на посочен адрес или “до поискване” – в удобен за Вас офис на куриерската фирма.
В рамките на гр. София имаме наш личен куриер за доставка на стойност 5.00 лв.

VI. ЦЕНИ

Цените на всички продукти и услуги, изложени в сайта, са в български лева (BGN) и с включен ДДС (20%).
Все пак, за да се избегнат недоразумения, за крайни цени се приемат тези, които са посочени в e-mail, с който потвърждаваме приемането на Вашата поръчка.
Цените за всяка пратка са различни, зависи от тарифата на Куриерската фирма. Тя е за Ваша сметка и плащате директно на куриера.

VII. КЛИЕНТИ ОТ ЧУЖБИНА

Клиентите от чужбина е необходимо да се свържат с нас по мейл или телефон.
Ние ще запазим произведението, което харесват и ще уточним и активираме допълнителни опции за плащане.
Куриерски международните доставки (5-7 дни) са с цена около 30 Евро, а обикновената въздушна поща е по-евтина, но с по-дълго време за доставка.