Показване на 8 резултата

arteliza-risuvani-bulchenski-kecove-bride-game-over

Булченски Рисувани кецове “Game Over”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани Булченски кецове. Декорирани допълнитено със сатенени връзки. Цвета и надписите са според стила на сватбата. Така ще бъдете наистина уникални в своя сватбен ден и ще ви е удобно. Можете да комбинирате и за шаферките и кумата.

arteliza-bulchenski-kecove-kolichka

Булченски Рисувани кецове “Количка”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани Булченски кецове с закачлива количка и сърца. Декорирани допълнитено със сатенени връзки. Надписите и хаштага са според изискванията на младоженците. Така ще бъдете наистина уникални в своя сватбен ден и ще ви е удобно. Можете да комбинирате и за шаферките и кумата.

arteliza-bulchenski-kecove

Булченски Рисувани кецове “Прерийна роза”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани Булченски кецове. Декорирани допълнитено с ефирна дантела и сатенени връзки. Перлите допринасят за ефекта. Така ще бъдете наистина уникални в своя сватбен ден и ще ви е удобно. Можете да комбинирате и за шаферките и кумата.

Рисувани кецове “За Кум”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани кецове за кум.Може да се изработят в комбинация за кума,кумата и младоженците.

Рисувани кецове “За Кума”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани кецове за кума. Декорирани допълнитено със сатенени връзки. Надписите и хаштага са според изискванията на младоженците. Можете да комбинирате и за шаферките и кума.

arteliza-kecove-kuma-roza

Рисувани кецове за Кумата “Прерийна роза”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани кецове за Кумата. Декорирани допълнитено със сатенени връзки. Така ще бъдете наистина уникални в сватбения ден и ще ви е удобно. Можете да комбинирате и за шаферките и булката.

arteliza-shaferski-kecove-dream-big

Шаферски Рисувани кецове “Dream big”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани Шаферски кецове. Декорирани допълнитено със сатенени връзки.Така ще бъдете наистина уникални в сватбения ден и ще ви е удобно. Можете да комбинирате и за булката и кумата.

arteliza-shaferski-kecove

Шаферски Рисувани кецове “Прерийна роза”

38.00 лв. с включен ДДС

Уникални ръчно рисувани Шаферски кецове. Декорирани допълнитено със сатенени връзки. Перлите допринасят за ефекта. Така ще бъдете наистина уникални в сватбения ден и ще ви е удобно. Можете да комбинирате и за булката и кумата.