Показване на 10 резултата

arteliza-buket-mladojenski-avtomobil

Букет за Младоженската кола “Blue Ranunculus”

130.00 лв. с включен ДДС

Уникален Ръчно изработен букет за Младоженската кола. Изцяло съобразен с цвета и стила на сватбения Ви ден. Стабилен на вятър и вода, допълнителна декорация от тюл. Бъдете уникални и неповторими във Сватбения си ден. Преди влизането в ресторанта букета може да бъде преместен на масата на Младоженците.

arteliza-buketi-ryka-cwetna-feriq

Букети за ръка “Цветна ферия”

5.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработени букети за ръка за моминско парти, за шаферки, за сватба или като подаръци към гостите. Може да се изработи в същия стил за мъжката аудитория на събитието.
Може да го съчетаете с чаши и бутилка. Цветовете може да са различни според цвета на роклите или стила на партито, сватбата.

arteliza-bilchinski-buket-roza

Булчински букет “Роза”

45.00 лв. с включен ДДС

Уникален ръчно изработен Булчински букет с над 70 рози с различни размери. Голям и елегантен ще впечатлите с него гостите на сватба Ви. Идеален е за хвърляне. А дамата която го улови ще има красив спомен за дълго време. Може да се комбинира с Ритуални чаши и свещи.

arteliza-bulchinski-buket

Булчински букет “Blue Ranunculus”

45.00 лв. с включен ДДС

Уникален ръчно изработен Булчински букет с над 50 ръчно направени цветя с различни размери. Елегантен и уникален, ще впечатлите с него гостите на сватба Ви. Идеален е за хвърляне. А дамата която го улови ще има красив спомен за дълго време. Може да се комбинира с Ритуални чаши и свещи.

arteliza-jartier

Сватбен жартиер “Blue Ranunculus”

10.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработен сватбен жартиер. Ефирна и голяма дантелна съччетана с цвета на сватбата. Уникален и неповтори ще остане за спомен на младежа който го улови.

svatbena-koshnichka-tiulcheta-snow

Сватбена кошничка за тюлчета “Snow #2”

19.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена сватбена кошница за тюлчета, бутониери, жито или друго. Удобна и лесна за захващане. Допълнителна дръжка от сатен. Бъдете елегантни дори и в най-малкия детайл на Вашия сватбен ден.

arteliza-koshnica-svatbena-snow

Сватбена кошничка за тюлчета “Snow”

22.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена сватбена кошница за тюлчета, бутониери, жито или друго. Удобна и лесна за захващане. Допълнителна дръжка от сатен. Бъдете елегантни дори и в най-малкия детайл на Вашия сватбен ден.

arteliza-svatbena-kutiq-pari

Сватбена кутия за пари серия “Blue Ranunculus”

50.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена Сватбена кутия за пари и картички. Декорирана в стила и цветовете на сватбата. Може да поръчате и в друга форма. С нея парите и картичките ще са на сигурно място. Mожете да комбинирате с ритуални чаши, кутия за халки и други.

arteliza-kutiq-halki-blue-ranunculus

Сватбена кутия за пръстени серия “Blue Ranunculus”

30.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена Сватбена кутия за халки. Декорирана в стила и цветовете на сватбата. Може да поръчате и в друга форма. С нея халките ще са на сигурно място. Mожете да комбинирате с ритуални чаши, кутия за пари и други.

arteliza-butonieri-svatba

Сватбени букети за ръка и ревер “Blue Ranunculus”

5.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработени букети за ръка за сватба като гривни или за закачане на ревер. Може да го съчетаете с чаши и бутилка. Цветовете може да са различни според цвета на роклите или стила на партито, сватбата.