Показване на 7 резултата

arteliza-cvete-bojur-bonbon

Божур с Бонбон

3.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработен Божур от креп хартия със сладък шоколадов бонбон в сърцевината. Мил жест за любим човек, колеги, близки и роднини. Увважете празника с нещо оригинално и от сърце. Възможно е да се направи букет от колкото Божури пожелаете или да се аранжира в кашпа.

arteliza-gerber-cvete-bonbon

Гербер с Бонбон

3.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработен гербер от креп хартия със сладък шоколадов бонбон в сърцевината. Мил жест за любим човек, колеги, близки и роднини. Увважете празника с нещо оригинално и от сърце. Възможно е да се направи букет от колкото гербери пожелаете или да се аранжира в кашпа.

arteliza-lilium-w-jiraf1

Единичен букет “Лилиум оранж”

22.00 лв. с включен ДДС

Ръчно направени от креп хартия лилиум оранж, увит на дървена стойка ръчно изработена. Подходяща идея за декорация в интериора на дома или офиса, за подарък на новодомци, рожден ден, нестандартен и оригинален подарък.

arteliza-kutiq-rozi-bonboni-love

Кутия с рози и бонбони “Love”

72.00 лв. с включен ДДС

Ръчно декорирана дървена кутия розички и надпис “Обичам те”. Идеален подарък за мъж или жена, юбилей, годишнина или друг празник. Не само уникален и оригинален вид, но и с изненада под розите – вкусни шоколадови бонбони. Бъдете оригинални в подаръка си.

arteliza-lale-bonbon

Лале с Бонбон

3.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработено Лале от креп хартия със сладък шоколадов бонбон в сърцевината. Мил жест за любим човек, колеги, близки и роднини. Увважете празника с нещо оригинално и от сърце. Възможно е да се направи букет от колкото лалета пожелаете или да се аранжира в кашпа.

arteliza-roza-bonbon-rb1

Роза с Бонбон

3.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена Роза от креп хартия със сладък шоколадов бонбон в сърцевината. Мил жест за любим човек, колеги, близки и роднини. Увважете празника с нещо оригинално и от сърце. Възможно е да се направи букет от колкото рози пожелаете или да се аранжира в кашпа.

arteliza-cvete-bonbon

Цвете с Шоколадов Бонбон

3.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработено цвете от креп хартия със сладък шоколадов бонбон в сърцевината. Мил жест за любим човек, колеги, близки и роднини. Увважете празника с нещо оригинално и от сърце. Възможно е да се направи букет от колкото цветя пожелаете или да се аранжира в кашпа.