Можем да изработим всичко за Вашето бебе. Кошници, кутии, бебешки съкровища, подаръци за гости, декорация на рожден ден, пиняти, торти, плетени или рисувани бодита и дрешки, текстилни безопасни играчки и много други.
Вашето изписване, кръщене, погача или рожден ден ще бъдат уникални и неповторими.

arteliza-komplekt-krushtene-pink-rose

Комплект за кръщене “Пинкроус”

65.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработен и декориран комплект за кръщене в розово и дантела. Бутилка за църквата, бурканче мед, ритуална свещ, кутия за косичка, шише за миро/олио/. Може да се изработи и в желан от Вас цвят или компоненти.

arteliza-detska-liulka-gradinska

Ръчно изработена детска Пъстра люлка #2

95.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена люлка за бебе или малко дете. Подходяща за апартамент или двор. Уникална и безопасна. Уникален и оригинален подарък за бебето на Ваш близък или Вашето собствено. В комбинация с играчка.

Бебешки съкровища “Mорска синева”

45.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработени детски кутийки за най-безценните съкровища. Всеки от нас се чуди къде да запази падналото пъпче на своето бебе  докато дойде момента то да бъде хвърлено на място избрано от родителите. Или как да запазим косичката на бебето след като cвещеника го е кръстил и отрязъл първата къдричка. А и да не забравяме първото паднало зъбче. Вече има специални кутийки събрани в една и по този начин запазваме нашите безценни съкровища. В комплекта има и папка за свидетелства и ритуални свещи.

arteliza-babybox

Бебешки съкровища “Колело”

45.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработени детски кутийки за най-безценните бебешки съкровища. Всеки от нас се чуди къде да запази падналото пъпче на своето бебе  докато дойде момента то да бъде хвърлено на място избрано от родителите. Или как да запазим косичката на бебето след като cвещеника го е кръстил и отрязъл първата къдричка. А и да не забравяме първото паднало зъбче. Вече има специални кутийки събрани в една и по този начин запазваме нашите безценни съкровища.

arteliza-H-kosh-bebe-momche

Кошница за момченце

50.00 лв. с включен ДДС

Кошница за момченче за изписване или кръщене. Оригинален и полезен подарък за специален повод.

arteliza_KT_DR_1_kids2

Ръчно изработена детска Пъстра люлка

95.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработена люлка за бебе или малко дете. Подходяща за апартамент или двор. Уникална и безопасна. Уникален и оригинален подарък за бебето на Ваш близък или Вашето собствено.

arteliza_H_Baby_2_koshnica2

Кошница за бебе

90.00 лв. с включен ДДС

Кошница с подаръци за бебе. Идеален и оригинален подарък за кръщене, погача, изписване или друг повод.

Бъдете практични и оригинални. Зарадвайте не само бебето но и неговите родители.

arteliza-babybox

Бебешки съкровища “Luxury”

45.00 лв. с включен ДДС

Ръчно изработени детски кутийки за най-безценните съкровища. Всеки от нас се чуди къде да запази падналото пъпче на своето бебе  докато дойде момента то да бъде хвърлено на място избрано от родителите. Или как да запазим косичката на бебето след като cвещеника го е кръстил и отрязъл първата къдричка. А и да не забравяме първото паднало зъбче. Вече има специални кутийки събрани в една и по този начин запазваме нашите безценни съкровища.